[nectar_slider location=”career” full_width=”true” fullscreen=”true” overall_style=”classic” parallax=”true” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”650″]
[testimonial_slider autorotate=”5000″ disable_height_animation=”true”][testimonial title=”Testimonial” name=”Вероника” quote=”WЕ e място, което действа по следния начин: пускат те надълбоко (но със спасителна жилетка). Ако изплуваш и се върнеш на кораба – си ти! Ако не – no burgers for you!” tab_id=”1447148145316-4″][/testimonial][testimonial title=”Testimonial” name=”Силвана” quote=”WE are WE! Мястото, където мога да бъда каквато съм, да се забавлявам, докато работя, и да казвам това, което наистина мисля! Плюс топло чайче в студените зимни дни!” tab_id=”1447148145560-5″][/testimonial][testimonial title=”Testimonial” name=”Ива” quote=”WE е школа за отличници. Ако нямаш опит, ставаш експерт. Ако си експерт, ставаш супер професионалист!” tab_id=”1447148146120-8″][/testimonial][testimonial title=”Testimonial” name=”Мила” quote=”Тук се учи не-пре-къс-на-то! Само след първата седмица, вече знам как се пише договор за спонсорство, що е Twitter и има ли почва у нас, и как да използвам различни софтуерни решения, които позволяват да оптимизирам работата си! А най-хубавото е, че имаме непрекъсната подкрепа от екипа и получаваме обратна връзка на момента, което изключително улеснява ученето.” tab_id=”1447148145954-8″] Click the edit button to add your testimonial. [/testimonial][/testimonial_slider]

Кариера в WE

Ние сме малък екип, който реализира големи проекти и събития. Вярваме, че вършим нещата по уникален и доста различен начин от повечето фирми в България и света. В WE не само следваме тенденциите, но и ги създаваме.

Защо при нас?

Защото не обичаме правилата и не вярваме, че строгата дисциплина и контролът са добър мотиватор. Напротив – вярваме, че свободата прави хората креативни и ги кара понеделник сутрин да отиват на работа с удоволствие.

Офисът

Вярваме, че всеки член от екипа на WE трябва да е щастлив и да се чувства комфортно, затова сме превърнали нашия офис в свой втори дом. След дълго търсене намерихме красива къща, на тихо и спокойно място, с двор и вековни дървета. Това е нашият малък оазис.

Какво е да се работи в WE?

  • Стремим се да правим естествен бизнес;
  • В WE структурата е хоризонтална – няма да имате шефове и няма да бъдете шефове;
  • Ще си правите кафето сами и няма да имате секретарка;
  • Гоним единствено резултати – нямаме почти никакви други ограничения във фирмата (окей, признаваме си – фирмената ви документация и имейлът ви трябва да са изрядни!);
  • При нас ще сте в дълбоките води от първия ден – никой няма да ви води за ръчичка;
  • Всеки има свободата да се развива и да посещава редовно семинари и обучения.
[divider line_type=”No Line” custom_height=”80″][image_with_animation image_url=”4458″ alignment=”” animation=”Fade In”]
[image_with_animation image_url=”287″ alignment=”” animation=”Fade In”]

Качества

Търсим хора, които могат да взимат решения, да носят отговорност, да проявяват самоинициатива и да не ги е страх да грешат. Държим на амбициозни, грамотни и можещи хора. Перфектен български е задължителен за всички длъжности.

Не ни пука дали сте доктор на науките или не сте завършили средно образование. Няма значение дали имате трудов стаж или не – не считаме опита за предимство.

Владеенето на поне 25 скорoпоговорки и любовта към природата са ключови за всички в WE. 🙂

Как да кандидатстваме?

Можете да кандидатствате като ни пишете на jobs@webandevents.com. Не изискваме нищо конкретно – всеки е свободен да се представи както намери за добре! Както споменахме вече няколко пъти – креативността е много важна за нас :).

Интересувате се от бизнес събития и обучения?

Абонирайте се!


Научете първи за предстоящите ни събития и специалните ни оферти! Регистрирайте се!