OMG Marketing!

Първото ни събитие за есента ще бъде направо OMG!

Джеф Рам идва в България на 29 септември, за да сподели неговите възгледи за маркетинга, които безспорно ще ви откроят от конкуренцията!

Джеф Рам е автор на бестселърите ‘Celebrity Service’ и ‘OMG Marketing’. Той има невероятното качество да забелязва детайли в маркетинга, които другите лесно пропускат. Базирани на стотици наблюдения, идеи, снимки, видео клипове и истории от цял свят, всички презентации на Джеф са персонализирани за конкретната публика, за да се гарантира траен ефект и да се дадат максимално много теми за размисъл на всеки присъстващ!

Джеф е създател на маркетингови идеи, които са се превърнали в легенда! Негови клиенти са Honda, TATA, Toyota, SAGE, Tiger Brands, Goldwell and Chrysler. Той е най-младият президент на President of the Professional Speaking Association UK и член на световната Global Speakers Federation.

Ето и част от програмата на обучението му в София тази есен:

  • Едни от най-великите маркетингови идеи от цял свят, които гарантират невероятни резултати и голяма публичност.
  • Стратегията „120 секунди“, която ще промени из основи методът, по който генерирате нови и вълнуващи начини за промотиране на Вашия бизнес!
  • Идеи, за които конкуренцията ще ви намрази! Излезте с едни гърди напред – сега!

Мислите си, че услугите, които предлагате са страхотни? Помислете пак! Една простичка философия ще запълни пропуските, които дори не осъзнавате, че съществуват!

Първите 10 места за обучението са на цена от 165лв без ДДС.

Запазете своето тук!