MEETING DESIGN, LIVE ENGAGEMENT AND GAMIFICATION MASTERCLASS

Събитията имат огромен креативен потенциал – добре замислени и изпълнени, те могат да променят участниците, организацията, а дори и цяла индустрия. Но как се постига това?

Първият курс от Weemss Academy ще отговори точно на този въпрос!

Повечето организатори на събития са наистина добри в логистичната част – управление на кетъринг, зала, транспорт и координация. Но има и друга, много важна част и това е съдържанието! Как да подобрите съдържанието, как да определите формата, как да ангажирате участниците, така че да постигате зададените цели?

Meeting Design е гореща тема в събитийната индустрия. Причината е, че това е основният ефективен начин за постигане на по-добри резултати и увеличаване на стойността на едно събитие.

На 8-ми и 9-ти юни в България ще бъде творческия генератор в събитийната индустрия – Бо Крюгер!

Той ще проведе уникален двудневен мастърклас на тема Meeting Design and Gamification, на който ще се забавлявате докато учите как да повишите мотивацията, нетуъркинга и ангажираността на участниците по време на събитията, които организирате.

В първия ден от мастъркласа ще се научите да мислите като дизайнер, а не като организатор.

Във втория ден ще бъдат представени методи за ангажиране, които работят! Фокусът няма да е върху дигиталното, а върху ангажиране на живо (така че без мобилни приложения в тази сесия). Основно ще се обърне внимание как чрез използването на елементи от игри и пиеси може да се създаде невероятно изживяване по време на събитията. А това от своя страна да доведе до резултати, за които не сме и мечтали! И разбира се, вие самите ще участвате активно, защото заедно ще пробваме някои от най-успешните игри и формати за събития!

Този мастърклас е невероятна възможност да разгърнете креативния си потенциал и да направите стъпка напред в кариерното си развитие.

Повече информация за събитието може да намерите тук.

Остават 30 места!