ВАЖНО: Не забравяйте вашите дигитални баджове и джапанки от водорасли!

„Изследователски екип от университета в Калифорния разработи биоразграждащи се джапанки от водорасли, които да заменят трите милиарда, произвеждани от петролни деривати джапанки в света.“

Не, не сме въвели джапанките за официални обувки на наши събития, но въведохме някои технологични подобрения, с които искаме да ви запознаем.

Не сме учени и не всеки може да създаде самолет на слънчеви батерии, но все повече се увеличават тези от нас, които правят малките нужни стъпки – караме колело, вместо колата си, събираме боклука си разделно или просто се отказваме от найлоновата торбичка в магазина. Все повече осъзнаваме отговорността си към околната среда и се опитваме да компенсираме вредата, която нанасяме. Паралелно с това се стремим да предлагаме иновативни решения с цел по-голямо удобство за нашите клиенти.

Какво жертвахме в годините?

Като социално отговорна компания се отказахме от услуги, носещи съществени приходи – спряхме (с малки изключения) така ефективната печатна реклама, печата на визитки, отказахме се от спонсорски рекламни торби, книжки с информация, рекламни диплянки, а вече от година дори се отказахме от офиса си и вече работим дистанционно.

Всъщност не жертвахме нищо… нищо друго, освен остарели и бавни процеси.

Времето е в крак с нас.

Всички можем да се сетим за събитие, на което 30 мин. сме чакали на опашка, за да се чекираме и да влезем в залата. Не сме получили информация предварително, не знаем какво следва и към кого да се обърнем, а ентусиазмът ни бързо се заменя от досада и отегчение…

>> Мобилното приложение на Web and Events заменя всички баджове, листовки и брошури и клиентите ни го обожават! Мобилното приложение съдържа както чисто логистична информация за всяко събитие, така и възможност за задаване на въпроси към лектора, участие в анкети и игри, а хартиените баджове се заменят от акаунт в апп-а, който позволява интеракция между участниците в реално време. Всеки, изтеглил приложението, получава и специална отстъпка за участие в събитията на Web and Events.
Мобилното приложение е налично в App Store и Google play.

>> За да се чекирате в деня на наше събитие е нужно единствено да изтеглите билета на смартфона си. Получавате го по имейл една седмица преди събитието и просто го запаметявате на мобилното си устройство. Ако предпочитате хартиен билет, винаги може да го изтеглите и принтирате, и ние не винаги ходим на пазар с торбичка от коноп. (: Ще ви очакваме усмихнати на входа на залата и вместо да търсим името ви в дълги списъци, ще сканираме билета ви със собствените ни смартфони. Процедурата отнема само няколко секунди, благодарение на софтуера за събития – Weemss.

Не сме учени и не всеки може да създаде самолет на слънчеви батерии, но все повече се увеличават тези от нас, които осъзнават ангажимента си към природата и обществото.

Казват, че примерът е заразителен. (:

— — —

Есенен календар със събития на Web and Events

19-20 октомвриModern Data-Driven Sales с Георги Тодоров
8-9 ноемвриRetail Masterclass с Георги Тодоров
22-23 ноемвриTime Management Masterclass с Ангел Лазаров
6-7 декември NLP Recruitment Masterclass с Ангел Лазаров

Специална оферта!