CEO Conference – Толкова много възможности в 1 ден

Как и защо WE се зае със задачата да събере 250 собственици и управители на фирми от страната?

Организираните от WE събития имат за цел да подпомогнат бизнеса в България, като предоставят know-how, възможност за създаване на нови контакти, партньорства и терен, на който всеки присъстващ да изложи професионалните си въпроси и да потърси решение  за тях. Това направихме и правим в сферата на продажбите, онлайн маркетинга, PR-а, организирането на събития, а вече и в сферата на мениджмънта!

Последният ни проект, който  привлече неочаквано много вниманието от страна на българския бизнес, е CEO Conference(10 май  2012, Интер Експо Център, София).  
CEO Conference е събитие, което  ще събере над 200 собственици и управители на различни бизнеси в страната. Присъстващите ще имат възможност в рамките на 1 ден  1-во) да почерпат от опита на колегите си, 2-ро) да създадат ценни бизнес контакти, 3-то) да  завържат ключови партньорства и 4-то) да намерят решения на проблеми, костващи време и пари!

Основните теми, които ще бъдат разисквани са разпределени в  4 дискусии:

  • Бизнес климатът в България – как да извлечем максимума от българската реалност
  • Ефективно управление на персонала
  • Управление на промените: Маркетинг отвъд кризата
  • Как да печелим повече: оптимизация на разходите

Почивките и обядът са времето, когато всеки присъстващ  ще можее да размени контакти, намери общи интереси, бизнес възможности и нови приятели.
Защо да присъствате? Това е 1 ден от времето ви, които инвестирате в:

  • know-how;
  • нови контакти;
  • отговори на въпроси, касаещи Вас и Вашия бизнес

Неща, които ви костват много време и пари!

CEO Conference 2012 Ви предлага терен, на който можете да намерите решение на важни за Вашия бизнес въпроси и път за бъдещо развитие. ICN.bg повярваха в събитието и станаха генерален спонсор в деня на обявяването му! От днес и промоция “Мениджърски екип”: Регистрирайте мениджърския екип от 6 или повече участника и ще получите ваучер за реклама на стойност 600 лв за CEO Conference 2012. За повече инфиормация, можете да се свържете с нас!
Дайте тласък на бизнеса си с регистрация на: www.ceoconference.eu (Местата са ограничени!)

Интересувате се от бизнес събития и обучения?

Абонирайте се!


Научете първи за предстоящите ни събития и специалните ни оферти! Регистрирайте се!