Брайън Трейси за семинар Изключителни умения в продажбите

Брайън Трейси записа послание специално за българската аудитория за неговия семинар в София на 3 ноември. Ето какво каза той:

Здравейте! Аз съм Брайън Трейси и съм провел повече от 5000 семинара в 75 държави по целия свят, включително София, България, и се връщам отново в София на 3-ти ноември 2016 г. с моите приятели Web and Events, организатори на семинара.

Темата на обучението ще бъде „Изключителни умения в продажбите“.

Аз съм най-успешният консултант по продажби днес. Консултирал съм повече от 2 милиона търговци в целия свят, които бързо увеличават продажбите си, прилагайки практиките на най-успешните специалисти по продажби отново и отново.

И правилото е „Ако правиш това, което правят другите успешни хора, скоро ще получаваш същите резултати като тях.“

В първата сесия ще говорим за силата на проучването и как да идентифицирате нуждите на клиентите си.

Как определяте дали човекът, който проучвате, е подходящ за вашия продукт? Какви въпроси ще зададете, за да обхванете истинските нужди на клиентите, така че, когато те ви слушат, все повече и повече да искат да чуят за продукта ви и да разберат как ще им помогне да решат проблемите си, да удовлетвори нуждите им, да постигнат целите си и да изпълни предназначението си.

Във втората сесия ще говорим за това как се провеждат убедителни презентации и как да влияете върху поведението на клиентите.

С други думи как да имате най-голямо влияние върху клиента, когато представяте продукта или услугата си. Кои са стъпките, които трябва да направите, за да представите продукта си по такъв начин, че клиентът да каже „Искам този продукт и го искам сега“.

Ще ви покажа и 7-те ключови фактора, които специалистите по продажби ползват, за да влияят върху поведението на клиентите по начин, по който те взимат решение да направят покупка на момента, вместо да изчакат и да обмислят отново.

В третата сесия ще ви покажа как да продавате без да стане дума за цена и как да преодолявате възражения.

Много хора продават продукти, които са по-скъпи от тези на конкурентите. Аз ще ви представя седемте причини, поради които хората купуват продукта с най-високата цена на пазара. Много хора, които продават, смятат, че цената е най-важният фактор. След като интервюирахме повече от 50 000 потребители, открихме, че цената е седмата причина при покупка. Има шест причини, по-важни от цената, поради които хората купуват продукт и плащат повече.

Също ще ви покажа как можете да направите продукта си много по-атрактивен за клиента, без значение колко струва.

В четвъртата сесия ще говорим за договаряне на продажбата и затваряне на продажбата. С други думи как да продадете на най-високата цена, как да избегнете продажбата на продукта на по-ниска цена и как да накарате клиента да вземе решение за покупка на момента.

Ще ви науча на 7-те най-популярни техники за затваряне на продажба, базирани на 55 000 видео интервюта на топ специалисти по продажби с клиенти. Ще ви покажа 7-те техники, чрез които ще можете да удвоите продажбите си.

В пета сесия ще ви покажа как да осигурявате отлично клиентско обслужване и как да получавате препоръки и препродажби. Открихме, че клиентът, на когото можем да продадем най-лесно, е щастливият клиент. След него, най-лесно можем да продадем на клиент, на когото сме били препоръчани от доволен клиент. Затова ще ви покажа как можете да удвоите и утроите продажбите си като просто се погрижите добре за настоящите си клиенти и ги насърчите да ви препоръчат на други хора, които ще направят покупка от вас на мига.

 

Това е най-добрият еднодневен семинар за продажби в света. Много хора, които са посетили този семинар, са удвоили приходите си в рамките на 30 дни след това. Това можете да постигнете и вие!

Очаквам с нетърпение да се видим отново в София!

*Възползвайте се от летните промоционални цени и се регистрирайте още днес на сайта на събитието.