За пролетта с любов

Знаете ли че… Първите версии на Win и Mac позволявали на потребителите си да избират само едноцветен фон за десктопа си. Скучно, ха?

През доста ъпдейти се е минало, докато се стигне до днешния голям избор от “тапети”. Но си струва – това е един от най-добрите начини да направим личния си компютър наистина личен. Пък и вярвайте ми – човек се познава по десктопа си. Психологическо изследване на Windows Vista потвърждава теорията ми. Например:

  • прекалено много разпилени икони говорят за неорганизиран човек /oops, wasn’t me!/;
  • лична снимка за фон – потенциален его маниак;
  • безкрайно синьо море – имате си работа с индивид, който обича да държи личния си живот за себе си…

Сега е моментът тайничко да надникнете в монитора на съседа по бюро и да му направите бърз психологически десктоп анализ… (:
А пък на нас, WE екипа, наскоро ни хрумна нова идея, която може би ще ви допадне. Започваме нова традиция и занапред от време на време ще ви изненадваме с нов-новеничък уолпейпър. За начало нещо пролетно, за да подсетим слънцето навън, че вече е време да започне да грее целодневно 🙂

– WE love spring – в този архив ще намерите тапета в няколко различни резолюции – 1280х800, 1280х1024, 1366х768, 1600х900, 1920х1200 – ако случайно сме пропуснали вашата – пишете ни 🙂

About admin

СПРЕТЕ!

Не си тръгвайте преди да станете част от нашата бизнес общност!

- Научете първи за всички обучения по ПРОДАЖБИ, ПРЕГОВОРИ и МАРКЕТИНГ...
- И, разбира се, получете най-добрите цени, специално за Вас!


Вашият имейл няма да бъде споделян никога с трети лица!